Pariuri Sportive – West Ham vs West Brom – 28.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 28 December, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

West Ham vs West Brom (28.12.2013) – ora 14:45
eplEtapa cu numarul 19 din Anglia Premier League, ultima a turului de campionat si ultima din 2013 va fi deschisa astazi de la ora 14:45, atunci cand West Ham si West Brom se vor duela la Londra pentru trei puncte cruciale.
West Ham a castigat ultimul meci direct, scor 3-1, asta dupa ce din 2009 pana la ora ultimului joc au avut loc patru remize la rand, cate doua pe terenul fiecarei protagoniste.
West HamWest Brom
West Ham a fost aproape de o surpriza runda trecuta, atunci cand a condus-o pe Arsenal pana in minutul 68. Londonezii au pierdut in final cu 1-3 si au ajuns sa ocupe locul 19, penultimul din clasament, cu un total de 14 puncte si un golaveraj de 15-25. Apararea nu este una foarte slaba, atacul fiind marea problema, West Ham ramanand o formatie greu de depasit.De cealalta parte, WBA, vine dupa doua remize la rand, ultima dintre ele una foarte importanta, scor 1-1 in deplasarea cu Tottenham. Oaspetii au urcat un loc in clasament in urma acelui egal, ajungand pe 15, cu 17 puncte in dreptul lor. Un singur punct au cei de la West Bromwich Albion peste linia de plutire, iar orice pas gresit ar putea fi fatal in aceasta situatie.
Pariuri West Ham vs West Brom
Info pariuri sportive: 1X @ 1.36

  • West Ham a fost aproape de o surpriza etapa trecuta pe teren propriu in fata lui Arsenal, demonstrand faptul ca este o formatie solida acasa. Acum o va intalni pe WBA, una din echipele slabe ale acestui campionat, iar noi am mers pe ce putin un egal pentru gazde.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!