Pariuri Sportive Indonesia XI vs Chelsea – 25.07.2013

Bilet realizat de bonus in 24 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Indonesia XI vs ChelseaIndonesia XI va disputa al treilea super amical in aceasta vara, contra lui Chelsea, echipa engleza fiind de asemenea la a treia partida de pregatire de la inceputul verii. Cotele sunt clar inclinate in favoarea londonezilor, bet365 oferind o cota de doar 1.14 pentru succesul albastrilor.

Indonesia XI a devenit in ultimii ani un adversar obisnuit pentru marile echipe din Europa pe timpul verii. Numai in aceasta vara asiaticii au dat piept cu Arsenal si Liverpool. In ambele meciuri au fost invinsi la 0, de Arsenal cu 0-7, iar de Liverpool doar cu 0-2, incasand un gol pe repriza din partea cormoranilor.

Chelsea in schimb, dupa cum spuneam, disputa al treilea amical din aceasta perioada de pregatire, fiind net superioara din toate punctele de vedere, desi nu a inceput in forta aceasta vara. Elevii lui Mourinho au castigat cu greu in fata Thailand Stars, scor 0-1 in urma cu opt zile, in timp ce acum patru zile londonezii au trecut de Malaysian XI cu scorul de 1-4, incepand usor-usor sa isi intre in ritm.

Pronostic pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 1.44
Chelsea este fara dubii echipa mai buna in acest duel din toate punctele de vedere, iar datorita acestui lucru ne asteptam ca londonezii sa preia conducerea meciului inca din prima parte a acestuia, atat in teren cat si pe tabela de marcaj.