Pariuri Sportive Omonia vs Astra – 25.07.2013

Bilet realizat de bonus in 24 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Omonia vs AstraOmonia Nicosia si Astra Giurgiu vor fi puse fata in fata in joi seara incepand cu ora 20:00 in mansa retur a calificarilor Europa League. Balanta este intr-un mare echilibru, fiind greu de spus ce echipa va merge mai departe dupa ce in Romania cele doua tabere au remizat, scor 1-1.

Omonia e cotata cu prima sansa la pariuri, insa ramane de vazut daca cipriotii isi vor respecta statutul de favorita, mai ales ca Astra merge in Cipru sa marcheze cel putin un gol si sa isi joace sansa pana la capat.
In luna Iulie Omonia Nicosia a disputat trei partide amicale pe langa mansa tur contra Astrei de saptamana trecuta, inregistrand o victorie, un egal si o infrangere in fara unor adversari acceptabili.

Astra Giurgiu de cealalta parte a baricadei vine cu un moral foarte bun la acest joc dupa victoria, scor 4-0, din prima etapa a Ligii 1 contra Viitorului. Interesant este faptul ca Budescu a reusit un hat-trick, atancul Astrei aflandu-se pe val.
Romanii au mai trecut de un tur preliminar pentru a ajunge in aceasta faza a competitiei, eliminandu-i pe cei de la Domzale, scor 3-0 la general.

Pronostic pariuri sportive: Peste 0.5 goluri in prima repriza @ 1.42
Am ales sa mergem pe un inceput in forta de meci, cu minim un gol pana la pauza. Astra se vede obligata sa inscrie pentru a merge mai departe, iar cipriotii in mod sigur nu vor incerca sa obtina un 0-0 riscant.