Pariuri Sportive – Inter vs Bologna – 05.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 4 April, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Inter vs Bologna (05.04.2014) – ora 21:45
serieaSambata seara cu incepere de la ora 21:45 la Milano va avea loc partida dintre Inter si Bologna, doua echipe aflate pe o panta ascendenta daca ar fi sa ne uitam peste ultimele rezultate.
In ultimele trei confruntari directe Inter nu s-a lipit de victorie, bifand o infrangere acasa, scor 0-1 si doua remize, 1-1 si 2-2 in Cupa.
InterBologna
Inter nu mai spera de mult timp la un loc pe podium si implicit la un loc de Champions League, obiectiv gazdelor acum fiind ocuparea unei pozitii de Europa League. Gazdele se afla pe pozitia a cincea cu 49 de puncte, insa Parma si Atalanta stau la panda, venind tare din spate. Milanezii au 49 de puncte dupa 31 de etape, si un golaveraj de 49-33, cifrele nefiind tocmai multumitoare pentru o echipa de talia gazdelor.Bologna pe de alta parte se prezinta la acest meci dupa doua infrangeri la rand in ultimele doua etape, sperand sa se salveze in ultimele sapte etape. Oaspetii sunt pe muchie de cutit, pe locul 17, primul peste linia de plutire. Bologna a adunat 26 de puncte pana acum in 31 de etape, iar golaverajul de 24-48 nu-i face cinste, mai ales ca are cel mai slab atac din Italia, exceptand lanterna rosie, Catania.
Pariuri Inter vs Bologna
Info pariuri sportive:  Inter -0.5,-1.0 HA @ 1.45

  • Am ales sa mergem pe mana echipei mai bune, desi nu este intr-o forma excelenta. Pariul este castigator doar pe jumatate daca Inter se va impune la limita, cealalta jumatate din miza urmand sa fie rambursata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,