Pariul zilei – 04.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 4 April, 2014. Postat in Pariul Zilei

Spartak Moscova vs Ural (04.04.2014) – ora 19:30
pariul zilei2Astazi de la ora 19:30 va avea loc deschiderea etapei 24 din Rusia Premier League, de la partida dintre Spartak Moscova si Ural alegand si noi pariul zilei, la o cota de 1.83 in acest moment.
Partida tur a fost doar a treia partida directa intre cele doua echipe, iar moscovitii s-au impus atunci cu 2-0 in deplasare.
Sp. MoscovaUral
Spartak nu mai spera la titlu, avand sapte puncte in minus fata de lider cu sapte etape inainte de final. Echipa gazda se afla pe locul cinci in acest moment, cu 41 de puncte in dreptul ei si un golaveraj de 39-27, avand ca obiectiv obtinerea unui loc de Europa League, lupta in care nu are emotii prea mari. O singura data in acest campionat s-a intamplat ca Spartak sa piarda un meci acasa.Ural se afla la polul opus al clasamentului, diametral opus fata de adversara de diseara. Oaspetii sunt pe locul 12, primul peste zona rosie. Cei de la Ural au un singur punct deasupra locurilor de baraj si doar trei puncte peste pozitiile ce retrogradeaza direct. Cand vine vorba de deplasari, echipa oaspete a bifat trei victorii, trei remize si patru esecuri pana acum, neavand un bilant tocmai rau.
Pariuri Spartak Moscova vs Ural
Info pariuri sportive: Sp. Moscova -1.0 HA @ 1.83

  • Pe langa superioritatea reliefata de cifrele celor doua tabere, Spartak Moscova s-a aratat mai buna si in tur, cand a castigat cu 2-0 in deplasare contra lui Ural. Gazdele au un bilant bun acasa, si ne asteptam sa si-l respecte.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,