Meciul zilei – 04.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 4 April, 2014. Postat in Meciul Zilei

Marseille vs Ajaccio (04.04.2014) – ora 21:30
meciul zilei2Marseille o va gazdui in aceasta seara de la ora 21:30 pe Ajaccio, cea mai slaba formatie din actualul sezon de Ligue 1. Partida face parte din cadrul etapei 32, iar gazdele pornesc din pole-position.
OM si-a adjudecat toate cele trei puncte si in tur, scor 3-1 in deplasare, insa ultimul meci direct pe acest teren nu a oferit nici un gol.
MarseilleAjaccio
Olympique Marseille traverseaza poate cea mai grea perioada din actuala stagiune de Ligue 1, avand doar doua puncte in ultimele cinci etape. Gazdele au sanse tot mai mici la un loc de Europa League in acest stil, iesind de mult din lupta pentru podium. Marseille este a sasea in clasament, cu 45 de puncte si un golaveraj de 40-33, iar cu putin ghinion poate ajunge chiar si pe locul noua la sfarsitul etapei.Ajaccio va evolua in mod sigur in Ligue 2 din sezonul viitor, echipa fiind in cadere libera. Desi vine dupa doua etape bune, cu o victrie si un egal, formatia vizitatoare ramane ultima in clasament, cu 19 puncte si un golaveraj de 30-57 in dreptul ei, avand cea mai slaba aparare. Ajaccio are 15 puncte sub linia de plutire, cu sapte etape ramase de disputat si probabil nici cei mai optimisti fani ai corsicanilor nu mai spera in salvare.
Pariuri Marseille vs Ajaccio
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.38

  • Nici OM nu este intr-o perioada prea buna, insa un pas gresit ar putea fi fatal in lupta pentru locul cinci, plus ca pe teren propriu nu isi permite sa se incurce in fata celei mai slabe echipe din campionat.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,