Pariuri Sportive – Almeria vs Osasuna – 04.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 4 April, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Almeria vs Osasuna (04.04.2014) – ora 22:00
laligaIn aceasta seara de la ora 22:00 va debuta etapa cu numarul 32 din Spania Primera Division, odata cu partida dintre nou-promovata, Almeria, si Osasuna, echipa aflata intr-o perioada dezastruoasa.
Cele doua formatii au oferit o singura reusita in meciul tur, de pe 8 Noiembrie, atunci cand Almeria s-a impus cu 1-0 in deplasare.
AlmeriaOsasuna
Suso si colegii sai vin dupa cinci etape in care au castigat doar patru puncte, insa cu toate acestea se afla deasupra liniei de plutire, pe muchie de cutit. Almeria este a 17-a, cu 30 de puncte, la egalitate cu urmatoarele doua clasate. Gazdele au in acest moment un golaveraj de 33-58, doar lanterna rosie, Betis, avand o defensiva mai fragila, cu trei goluri primite in plus.Osasuna este cea mai slaba echipa a momentului in prima liga din Spania, dovada si faptul ca in precedentele cinci meciuri de campionat a bifat un egal si numai infrangeri. Oaspetii sunt pe locul 18, primul sub linia de plutire, cu 30 de puncte, la fel ca Almeria, si cu un golaveraj de 26-52. Osasuna are nevoie de victorie, mai ales joaca pe terenul unei contracandidate la evitarea retrogradarii.
Pariuri Almeria vs Osasuna
Info pariuri sportive:  Sub 2.5 goluri @ 1.60

  • Ultimele doua meciuri directe au oferit mereu maxim doua reusite. Plus de asta cele doua tabere sunt vecine de clasament si se anunta un meci echlibrat, intre doua echipe fara o forta ofensiva remarcabila, ba chiar cu probleme la acest capitol.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,