Pronostic – FC Vaslui vs Viitorul – 4 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 4 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: FC Vaslui – Viitorul
pronostic fc vaslui viitorul liga 1Vineri seara, incepand cu ora 21:00, se da startul partidei dintre FC Vaslui si Viitorul Constanta. Daca moldovenii se lupta pentru un loc de Europa League, ultimul, Viitorul se afla in subsolul clasamentului si, in cazul unui insucces in deplasarea de la Vaslui, isi pot compromite in mare parte sanse la ramanerea in primul esalon fotbalistic.

Cotele pentru o victorie in contul Vasluiului au inceput sa o ia razna. La casa de pariuri online Bet365, cel putin, piata pentru acest meci s-a deschis la un 1.53 in favoarea unui succes scontat al Vasluiului, pentru ca astazi, vineri, 4 aprilie 2014, in dreptul semnului 1 solist sa gasim o cota de, atentie!, 1.75. Nu este pentru prima data cand se intampla asa ceva in Liga 1, multi pariori simtind ceva necurat la acest joc.

Ce se va intampla? Nimeni nu stie. Jucatorii Vasluiului au facut greva in saptamana ce a precedat jocul de campionat, invocand restante salariale inca din luna decembrie. Dupa plecarea lui Adrian Porumboiu de la echipa, lucrurile au inceput sa devina din ce in ce mai clare pentru clubul din Vaslui. In lipsa de finante, conducatorii Vasluiului au inceput sa aduca pe banda rulanta jucatori ieftini si, pe alocuri, buni, daca e sa ne gandim la Madson sau Mauricio Cuero, pentru a va da doar cateva exemple.

Cat despre meciul cu Viitorul, FC Vaslui in mod normal ar trebui sa castige partida de pe teren propriu, tinand cont cat de redutabila este acasa. Majoritatea punctelor obtinute de vasluieni au rezultat din jocuri inregistrate pe Municipalul din Vaslui, si nu din deplasari.

In tur, Viitorul s-a impus cu scorul de 2-0, ca urmare a unei duble realizate de Mircea Axente. Un motiv in plus, asadar, pentru vasluieni de a-si lua revansa si sa-si asigure prezenta in Europa League in sezonul viitor. In ceea ce ne priveste, recomandam 1 solist la o cota de 1.75 in oferta agentiei de pariuri online Sportingbet.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO