Pronostic – Concordia vs Ceahlaul – 4 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 4 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Concordia – Ceahlaul
pronostic concordia ceahlaul liga 1In lipsa lui Ionut Chirila la carma echipei, recent demis de patronul Milea, care este si primarul orasului Chiajna, Concordia a inceput usor, usor sa adune puncte si, mai important decat atat, sa isi asigure un loc caldut in imediata apropiere a mijlocului clasamentului. Cu 31 de puncte acumulate pana in etapa a XXV-a, teoretic, Concordia este ca si salvata de la retrogradare, singura enigma fiind acum pe ce loc va incheia campionatul formatia ilfoveana.

Cu un lot subtirel, format in marea lor majoritate din tineri, Concordia Chiajna reuseste sa faca treaba buna in Liga 1, asta si multumita priceperii lui Marius Sumudica. Noul antrenor al Chiajnei a lasat deoparte spectacolul si a inceput sa faca puncte in campionat cu Concordia, ceea ce Ionut Chirila nu prea mai putea realiza in ultima perioada.

Ceahlaul vine la Chiajna dupa doua infrangeri consecutive in campionat. Nemtenii s-au tinut batosi in compania Astrei, dar au pierdut in cele din urma cu 2-0, dupa ce cu o etapa in urma pierdusera la limita, scor 1-0, pe “Tineretului” din Brasov.

Jocul tur dintre cele doua formatii a fost unul spectaculos, in masura in care Ceahlaul a preluat conducerea prin Golubovic, la mijlocul primei parti, pentru ca Jula sa dubleze avantajul gazdelor de atunci, in minutul 64. Si pentru ca lucrurile sa fie si mai clare, Marian Constantinescu a punctat pentru 3-0 cu patru minute inainte de final.

In prelungiri, dupa eliminarea lui Gabriel Canu, brazilianul Wellington da Silva nu a iertat de la 11 metri, stabilind scorul final, 3-1 in favoarea Ceahlaului din Piatra Neamt.

Prologul etapei a XXVI-a din Liga 1 este in direct pe site-ul casei de pariuri online Bet365, cotele de pornire fiind urmatoarele: 2.38 pentru o victorie a Concordiei Chiajna, 3.20 pentru un rezultat de egalitate si, respectiv, 3.00 pentru repetatea deznodamantului din tur. In ceea ce ne priveste, va recomandam un pariu in under 2.5, la o cota de 1.65!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO