Pronostic – HSV vs Bayer Leverkusen – 4 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 4 April, 2014. Postat in Category, Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: HSV – Bayer Leverkusen
pronostic hsv bayer leverkusen bundesligaHamburg este fara victorie in Bundesliga in ultimele trei etape si, cu toate ca a avut cateva perioade mai bune de joc de-a lungul sezonului, nu mai e niciun secret pentru nimeni ca se zbate in mediocritate si are nevoie neaparat de puncte pentru a nu face cunostinta cu 2.Bundesliga, incepand cu vara acestui an.Despre Leverkusen se poate spune ca a trecut cat de cat de momentul in care nu reusea sa lege victorii in campionat, undeva pe la inceputul anului. Cu patru puncte acumulate in ultimele doua etape din Bundesliga, echipa vizitatoare se afla in mare lupta cu Gladbach, Wolfsburg si Mainz pentru locul 4, de Liga Campionilor.

Marcell Jansen este accidentat, iar in flancul stang al apararii cel mai probabil va fi aruncat in lupta Heiko Westermann. Badelj si-a ispasit etapa de suspendare, iar Pierre Michel Lassoga este accidentat si locul sau va fi tinut de catre Jacques Zoua.

Formula de start a lui Hamburg SV (asezare 4-4-1-1): Adler – Diekmeier, Djourou, Mancienne, Westermann – Calhanoglu, Badelj, Arslan, Jiracek – Vaart – Zoua.

La oaspeti consemnam trei absente mari si late (Robbie Kruse, Sidney Sam si Jens Hegeler), cu mentiunea ca turcul Omer Toprak, accidentat usor, ar putea fi inclus in lotul de 18 deplasare de Leverkusen la Hamburg, insa titular va fi Philipp Wollscheid.

Formula de start a lui Leverkusen (asezare 4-3-3): Leno – Boenisch, Spahic, Wollscheid, Donati – Can, Reinartz, Bender – Son, Kiessling, Castro.

Istoricul recent al duelurilor directe dintre HSV si Bayer Lerverkusen ne arata o oarecare superioritate a formatiei oaspete, care a bifat cu succes ultimele trei inclestari cu HSV in toate competitiile (cupa si campionat).

Partida dintre HSV si Bayer Leverkusen este una echilibrata, in ciuda faptului ca agentia de pariuri online Bet365 o vede usor favorita pe Leverkusen, cu o cota de 2.10 la victorie. In concluzie, mizam pe X solist (3.50 @ Bet365).

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO