Pariuri Sportive – Juventus vs Cagliari – 11.05.2013

Bilet realizat de bonus in 10 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Juventus vs CagliariJuventus si Cagliari se vor intalni sambata seara de la ora 19:00 pe stadionul torinezilor intr-un meci in care gazdele pornesc ca mari favoriti, avand o cota de 1.29 in oferta bet365.com. Acest lucru este si normal tinand cont in primul rand de cifrele celor doua tabere.

Vidal si ai lui formeaza cea mai in forma trupa din Serie A la ora actuala, avand 5 victorii in ultimele 5 etape. Juventus a devenit campioana Italiei din nou in urma victoriei din runda precedenta, acumuland 86 de puncte si un golaverage de 68:20 dupa 36 de etape scurse.
Acasa Juve s-a prezentat de asemenea excelent, reusind sa isi treaca in cont 44 de puncte din 54 posibile.

De cealalta parte, Cagliari este in cadere libera insa are un final linistit de Serie A. Formatia oaspete are 1 singur punct dupa ultimele 4 etape si a ajuns pe pozitia a 12-a cu 43 de puncte, fiind insa la 11 puncte deasupra liniei de plutire. Golaverage-ul este unul pe masura, 41:54.
Cand vine vorba de deplasari, oaspetii nu se pot lauda decat cu 4 victorii in 18 jocuri, fiind pe pozitia a 10-a intr-un astfel de clasament in prima liga italiana de fotbal.

Juventus si Cagliari au fost puse fata in fata de 4 ori in 2012, fara succes pentru vizitatori. Juve a bifat 3 succese, in timp ce Cagliari nu a castigat decat 1 punct dupa cele 4 dispute.

Pronostic pariuri sportive: Juventus -0.5, -1.0 Handicap Asiatic prima repriza @ 2.00
Juventus este intr-o forma de invidiat la ora actuala. Desi a devenit campioana din punct de vedere matematic, ne asteptam ca torinezii sa isi continue seria impresionanta de rezultate sis a intre la cabine in avantaj dupa prima repriza. Daca diferenta va fi de doar 1 gol, jumtate din miza va fi castigatoare, iar cealalta returnata.