Pariuri Sportive – Wolfsburg vs Dortmund – 11.05.2013

Bilet realizat de bonus in 10 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Wolfsburg vs DortmundWolfsburg si Dortmund se intalnesc in ultima partida de pe lista celor din etapa 33 a Bundesligi, etapa in care toate jocurile se disputa la aceeasi ora, avand in vedere ca urmeaza 2 runde decisive in toate zonele clasamentului. Cotele sunt inclinate in favoarea gazdelor, acestia fiind favoriti la toate agentiile de pariuri online.

Wolfsburg insa se afla intr-o forma foarte buna in ultima perioada, avand 2 victorii si 3 remize in precedentele 5 etape de campionat, asigurandu-si astfel un final linstit, in ciuda faptului ca a stat foarte ult in zona locurilor fierbinti in de-a lungul campionatului. Acum cu 41 de puncte gazdele ocupa locul 11.
Totusi marea problema a echipei gazda raman meciurile de pe teren propriu, reusind doar 3 victorii in 16 jocuri acasa.

Dortmund in schimb este intr-o forma excelenta, insa este de asteptat ca echipa campioana din 2012 sa isi odihneasca mai multi titulari, tinand cont ca incet-incet se apropie si finala Champions League. Cu 65 de puncte si un golaverage formidabil de 77:37, Borussia are locul secund asigurat.
Dortmund ocupa locul 2 si intr-un clasament al partidelor jucate in deplasare, cu 32 de puncte din 48 posibile.

Cele doua echipe s-au intalnit de 3 ori in ultimele 2 sezoane. Dortmund s-a impus de 2 ori, in timp ce Wolfsburg a castigat surprinzator in tur, scor 2-3 in deplasare.

Pronostic pariuri sportive: Peste 3.0 goluri Handicap Asiatic @ 1.68
Din 2011 pana acum s-au jucat 4 partide intre Wolfsburg si Dortmund, marcandu-se in medie nu mai putin de 4.5 goluri pe meci. Cele doua echipe sunt foarte deschise si nu au motive sa se apere, avand in vedere ca nu mai pot pierde nimic pe finalul campionatului, asa ca ne asteptam la un meci spectaculos.