Pariuri Sportive Juventus vs Catania – 30.10.2013

Bilet realizat de bonus in 30 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Juventus vs Catania (30.10.2013) – ora 21:45
Introducere
Etapa a zecea din Italia Serie A le va pune fata in fata pe Juventus Torino si Calcio Catania, doua echipe aflate in zone diferite ale clasamentului si cu obiective total distincte. Partida va avea loc de la ora 21:45 si nu isi permite pasi gresiti, pe cand Catania se simte din ce in ce mai aproape de zona fierbinte.
In sezonul trecut torinezii au bifat doua succese in fata Cataniei, atat in deplasare cat si acasa cu acelasi scor de 1-0.
Juventus
Catania
Juventus are patru victorii si o infrangere in ultimele cinci etape de campionat si a pierdut destul de multe puncte in lupta pentru sefia clasamentului. Campioana en-titre din Italia este doar a treia in clasament, cu 22 de puncte, la egalitate cu Napoli si cu cinci puncte sub AS Roma. Golaverage-ul gazdelor este de 18-10, unul foarte bun, in special din punct de vedere ofensiv am putea spune.
Catania este vazuta cu sanse minime de a scoate ceva din acest joc de catre agentiile de pariuri, formatia vizitatoare fiind la ora actuala printre cele mai iesite din forma ale campionatului. Cu numai sase puncte si o singura victorie bifata in noua etape, Catania este pe locul 17, primul peste linia de plutire a clasamentului. Oaspetii au cea mai slaba ofensiva din prima liga italiana, cu numai sase reusite pana acum, ceea ce inseamna o medie de 0.67 goluri pe etapa.
Pariuri Juventus vs Catania
Pronostic pariuri sportive: Juventus -1.5 HA @ 1.57
  • In momentul de fata cele doua echipe nu se pot compara din nici un punct de vedere. Juventus este formatia net superioara la majoritatea capitolelor, si in ciuda faptului ca in sezonul trecut s-a impus de doua ori doar la limita, de aceasta data ne asteptam sa vedem o victorie ceva mai clara in fata unei echipe fara pretentii in deplasare.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!