Pariuri Sportive Real Madrid vs Sevilla – 30.10.2013

Bilet realizat de bonus in 30 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Real Madrid vs Sevilla (30.10.2013) – ora 23:00
Introducere
In ciuda evolutiilor din ultima perioada a celor doua echipe, Real Madrid porneste de departe ca mare favorita in fata Sevillei, meciul urmand sa aibe loc miercuri seara de la ora 23:00 si sa inchida practic ziua de fotbal in Spania.
Galacticii au castigat fara drept de apel ultimele cinci confruntari cu Sevilla de pe teren propriu, marcand in total de 13 ori si primind doar patru goluri.
Real Madrid
Sevilla
Este de asteptat ca Realul dea totul pentru a obtine victoria pe Santiago Bernabeu in acest meci, mai ales ca a ramas deja destul de mult in urma fata de primele doua clasate. Echipa gazda a pierdut ultimul meci de campionat, scor 2-1 in deplasare cu marea rivala, FC Barcelona. Cu 22 de puncte si un golaverage de 20-11, Realul este a treia in La Liga, avand doua infrangeri in ultimele patru etape.
Sevilla in schimb se lauda cu un lucru cu care doar Barcelona se mai poate mandri la ora actuala in Spania, si anume ca este neinvinsa in ultimele cinci etape de campionat. Formatia la care Rusescu a debutat in weekend, este doar a zecea in clasament, si asta datorita inceputului slab de sezon. Sevilla a adunat in total 13 puncte si are un golaverage de 17-17, problema principala a echipei fiind in mod clar defensiva.
Pariuri Real Madrid vs Sevilla
Pronostic pariuri sportive: Peste 1.5 goluri in repriza a doua @ 1.50
  • Avand in vedere ca se intalnesc doua echipe ultra-ofensive, care in total au marcat pana acum de 37 de ori in zece etape, ne asteptam sa vedem un meci cu multe goluri, in special in repriza secunda cand probabil jocul va fi ceva mai deschis.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!