Pariuri Sportive Juventus vs Lazio – 31.08.2013

Bilet realizat de bonus in 30 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Juventus vs Lazio (31.08.2013) – ora 21:45
Introducere
Derby-ul etapei a doua din Italia Seria A va avea loc sambata seara de la ora 21:45 la Torino, acolo unde Juventus si Lazio vor fi puse fata in fata in al doilea meci al acestei runde. Cotele sunt mai inclinate decat ne-am fi asteptat in favoarea gazdelor.
Aceasta este a 5-a intalniri directa din acest an, precedentele patru oferind in medie peste 2.5 goluri pe partida.
Juventus
Lazio
Juventus are un debut de sezon perfect pe toate planurile. Pirlo si compania si-au confirmat deja in aceasta stagiune superioritatea fata de Lazio, si anume in Super Cupa Italiei, scor 4-0 in urma cu doua saptamana. Batrana Doamna s-a impus si in prima runda de campionat, scor 0-1 in deplasarea cu Sampdoria. Nu mai este nici un secret pentru nimeni formatia de joc a gazdelor, mai exact un 3-4-1-2 cu Pogba in spatele varfurilor Tevez si Vucinic cel mai probabil.
Lazio pare sa-si fi revenit rapid dupa dusul rece suferit in Super Cupa Italiei de care aminteam anterior. Lazialii s-au impus in prima etapa de campionat pe teren propriu in fata lui Udinese, scor 2-1, marcand ambele goluri in prima parte a jocului. In amicale Stefan Radu si colegii sai au facut o impresie buna, cu trei victorii si un egal, adversarii fiind in marea majoritate destul de tari, chiar si din Premier League (Crystal Palace).
Pariuri Juventus vs Lazio
Pronostic pariuri sportive: Juventus -1.0 Handicap Asiatic @ 1.55
  • Juventus s-a impus categoric in ultimele doua partide directe cu Lazio, scor 0-2 in deplasare si 4-0 in Super Cupa Italiei. Torinezii sunt mari favoriti si in acest meci, iar noi am decis sa mergem pe mana lor, pe o victorie fara emotii cu returnare de miza in cazul unui succes la limita.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!