Pariuri Sportive Sporting vs Benfica – 31.08.2013

Bilet realizat de bonus in 30 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Sporting vs Benfica (31.08.2013) – ora 22:00
Introducere
Derby-ul etapei a treia din Portuguese Liga si totodata unul din marile derby-uri ale Portugaliei va avea loc sambata seara de la ora 22:00 la Lisabona. Mai precis Sporting va primi vizita rivalei de moarte, Benfica, intr-un meci inaintea caruia cotele sunt foarte echilibrate.
Benfica a castigat patru din ultimele cinci intalniri directe cu Sporting, aceasta din urma trecandu-si in cont o singura victorie.
Sporting
Benfica
Sporting a inceput excelent noul sezon, insa nici adversarii nu au fost unii de speriat. Dezamagirea din stagiunea precedenta are punctaj maxim dupa doua etape, dar ceea ce este cu adevarat impresionant este golaverage-ul, si anume 9-1. Trebuie amintit si faptul ca Sporting a bifat o victorie remarcabila in amicale, scor 3-0 in fata Fiorentinei. In oferta bet365 gasim o cota de 2.88 pentru victoria gazdelor, acestia urmand sa evolueze cel mai probabil intr-o formula de 4-3-3 dupa cum ne-au obisnuit.
Benfica vine cu un moral oarecum scazut la acest joc datorita debutului ezitant de sezon. Vulturii au reusit o singura victorie in primele doua etape, pierzand in prima runda a campionatului in mod surprinzator, scor 2-1 pe terenul lui Maritimo. Formatia vizitatoare are o cota de 2.38 in oferta celor de la bet365 pentru un eventual succes. Benfica a marcat de sapte in poarta lui Sporting in precedentele trei partide directe. Vice-campioana Portugaliei va evolua intr-o formula clasica de 4-4-2 sau intr-o formula de 4-1-4-1 cel mai probabil.
Pariuri Sporting vs Benfica
Pronostic pariuri sportive: Peste 2.0 goluri Handicap Asiatic @ 1.44
  • Tinand cont de forta ofensiva a lui Sporting din debutul acestui sezon, cu noua reusite in doua etape, dar si de atacul extrem de puternic al Benficai, avem toate motivele sa ne asteptam la un duel cu minim 2-3 reusite.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!