Pariuri Sportive Kaiserslautern vs Cottbus – 02.09.2013

Bilet realizat de bonus in 1 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Kaiserslautern vs Cottbus (02.09.2013) – oraΒ 21:15
Introducere
Un meci extrem de interesant va avea loc luni seara in cadrul celei de-a sasea etape din Germania Bundesliga 2, acolo unde Kaiserslautern si Energie Cottbus vor pune capat rundei curente.
Cele doua tabere s-au duelat de doua ori si in sezonul trecut, fiecare castigandu-si partida disputata pe propria arena.
Kaiserslautern
Cottbus
Kaiserslautern a fost una din echipele ce au luptat pentru promovare in stagiunea precedenta, lucru ce pare ca se va intampla si anul acesta la cum au inceput gazdele sezonul. Acestia au bifat trei victorii si doua infrangeri in primele cinci etape, principalele probleme aparand la nivelul defensivei, dovada ca au incasat nu mai putin de sapte goluri in ultimele trei partide, ceea ce inseamna o medie de peste doua goluri primite pe joc
Cottbus nu are un debut de sezon fulgerator si nimic nu este iesit din comun pana acum in tabara oaspetilor. Acestia au bifat doua victorii, un egal si doua infrangeri, iar cu sapte puncte si un golaverage de 12-6, Cottbus ocupa locul 11. Remarcabil este faptul ca echipa oaspete are cel mai puternic atac din Bundesliga 2, cu o medie de 2.4 goluri marcate pe etapa la ora actuala.
Pariuri Kaiserslautern vs Cottbus
Pronostic pariuri sportive: Peste 2.5 goluri @ 1.85
  • Tinand cont de faptul ca echipa gazda se bazeaza mult pe ofensiva la jocurile de acasa, insa are si probleme in aparare, ne asteptam la un meci cu minim trei goluri. Plus de asta Cottbus este cea mai ofensiva echipa din campionat in momentul de fata, un argument in plus pentru alegerae pariului.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci.Β Inregistrare!