Pariuri Sportive Cane vs Metz – 02.09.2013

Bilet realizat de bonus in 1 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Cane vs Metz (02.09.2013) – oraΒ 21:30
Introducere
Etapa a cincea din Franta Ligue 2 se va incheia luni seara de la ora 21:30 odata cu partida dintre Caen si Metz, partida inaintea careia cotele sunt inclinate in mod clar in favoarea echipei gazda.
O singura data s-au mai duelat cele doua tabere in ultimii 3 ani, si anume in urma cu aproape o luna in Cupa Ligii Frantei, Caen impunandu-se atunci cu 2-0.
Caen
Metz
Formatia gazda a acestui joc a inceput bine noua stagiune, anuntadu-si candidatura la un loc in primele trei si implicit faptul ca va lupta pentru promovare. Caen si-a trecut in cont trei victorii si o infrangere in primele patru jocuri de campionat, avand un golaverage de 9-4. Acest lucru arata forta ofensiva a gazdelor, cu o medie de peste doua reusite pe etapa, insa cu oarecare probleme in defensiva.
De cealalta parte a baricadei, Metz este o nou-promovata care a inceput bine campionat pentru pretentiile unei echipe venite din liga a treia. Oaspetii au fost eliminati din Cupa Ligii chiar de catre Caen, insa in campionat si-au trecut in cont deja sapte puncte dupa patru jocuri, avand si un golaverage pozitiv, de 5-4. Cu aceste cifre echipa vizitatoare ocupa locul opt in Ligue 2.
Pariuri Caen vs Metz
Pronostic pariuri sportive: 1 @ 1.57
  • Ne asteptam la o victorie a lui Caen, superioritatea echipei gazda pe teren propriu vazandu-se si la meciul din luna August, atunci cand aceasta s-a impus cu 2-0 in Cupa Ligii Frantei contra lui Metz.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci.Β Inregistrare!