Pariuri Sportive Marseille vs Monaco – 01.09.2013

Bilet realizat de bonus in 1 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Marseille vs Monaco (01.09.2013) – oraΒ 22:00
Introducere
Derby-ul celei de-a patra etape din Franta Ligue 1 le va pune fata in fata pe Marseille si AS Monaco, doua dintre candidatele la titlu in aceasta stagiune, si totodata primele doua clasate inaintea acestui joc.
Ultima data cand s-au intalnit a fost in 2011, de doua ori chiar in acel an, Marseille castigand una din partide cu 1-4 in deplasare, iar cealalta s-a terminat fara gol.
Marseille
Monaco
Marseille se afla momentan in varful clasamentului, fiind singura formatie din Ligue 1 cu maxim de puncte dupa primele trei etape. Astfel gazdele au bifat trei victorii, marcand in total de sase ori, primind un singur gol. Gazdele acestui joc nu pareau intr-o forma prea buna inainte de startul sezonului, venind dupa infrangeri pe banda in amicale. La ora actuala gasim o cota de 2.40 pentru succesul echipei gazda in oferta agentiei de pariuri online, bet365.com.
De cealalta parte, Falcao si compania sunt neinvinsi de asemenea in Ligue 1 dupa trei etape, insa bilantul este ceva mai slab, cu doua victorii si o remiza. Golaverage-ul este insa identic, cu sase reusite si un gol primit. Transferurile si investitiile facute de oaspeti par sa dea roade, Monaco anuntandu-si in mod evident candidatura la titlu de campioana dupa primele jocuri. Ultima victorie a oaspetilor contra lui Marseille intr-un meci oficial a avut loc cu patru ani in urma. La bet365 gasim o cota de 3.10 pentru 2 solist.
Pariuri Marseille vs Monaco
Pronostic pariuri sportive: Peste 2.0 goluri Handicap Asiatic @ 1.55
  • Avand in vedere ca cele doua tabere sunt printre cele mai ofensive echipe din Franta, cu o medie de doua reusite pe etapa de ambele parti, ne asteptam ca si in acest joc sa vedem minim 2-3 goluri, asa cum o spune si traditia duleurilor directe.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci.Β Inregistrare!