Pariuri Sportive – Kaiserslautern vs FSV Frankfurt – 12.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 10 September, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Kaiserslautern vs FSV Frankfurt (12.09.2014) – ora 19:30
Vineri seara de la ora 19:30 va avea loc debutul celei de-a cincea etape din Germania Bundesliga 2, iar Kaiserslautern nu are voie sa faca pasi gresiti pe teren propriu in fata celor de la FSV Frankfurt.
Gazdele acestei partide au castigat toate cele patru meciuri oficiale din 2012 pana in prezent contra celor de la FSV Frankfurt.
Kaiserslautern FSV Frankfurt
Cu doua victorii si doua remize in primele partu etape de campionat, Kaiserslautern este printre cele sase echipe ale ligii secunde din Germania fara infrangere. Gazdele ocupa locul sase cu un golaveraj de 8-6 si opt puncte in dreptul lor, avand a treia ofensiva a campionatului. Kaiserslautern a castigat ambele partide de pe teren propriu in noul campionat, marcand de cinci ori si primind trei goluri. FSV Frankfurt pe de alta parte se prezinta la aceasta partida cu o victorie si un esec in doua deplasari. Oaspetii nu au un start de campionat tocmai stralucit, dovada ca dupa partu etape acestia au strans doar patru puncte si un golaveraj modest de 4-5, cu o medie de fix un gol marcat pe meci. Cu aceste cifre, cei de la FSV Frankfurt ocupa doar locul 13 in clasamentul din Bundesliga 2.
Pariuri Kaiserslautern vs FSV Frankfurt
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.50

  • Am ales un pariu simplu si firesc pentru acest meci, considerand-o pe Kaiserslautern formatia mai buna, dar si cu avantajul terenului propriu. Bet365 ofera una dintre cele mai bune cote de pe piata pentru 1 solist.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!