Pronostic – Botev Plovdiv vs Ludogorets – 12.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 10 September, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic Cherno More - Botev Plovdiv campionatul bulgariei

Etapa cu numarul opt din Bulgaria A PFG va debuta cu un super derby, intre Botev Plovdiv si Ludogorets, doua formatii care se lupta la titlu in acest sezon. Meciul va avea lovitura de start la ora 17:00.

Botev Plovdiv incepe acest joc cu sansa a doua daca ar fi sa ne luam dupa cotele de la agentii. Echipa gazda se afla intr-o forma buna, iar dupa sapte etape scurse din competitia interna a bifat patru victorii, doua egaluri si o singura infrangere. Astfel, cu 14 puncte gazdele se afla pe locul secund, la doar doua lungimi de liderul CSKA Sofia. Botev Plovdiv are un golaveraj pozitiv, 12-8, cu a treia ofensiva din campionat.

Ludogorets pe de alta parte se pregateste dupa acest meci de debutul in grupele Champions League. Moti si colegii sai sunt pe locul patru in Bulgaria cu 12 puncte si un golaveraj de 12-5. Doar doua echipe stau mai bine decat Ludogorets din punct de vedere defensiv. O victorie i-ar urca pe oaspeti pe podium.

Acesta este al saselea meci direct din 2014 intre cele doua cluburi. Primele trei s-au incheiat la egalitate, iar ultimele doua au fost castigate de Ludogorets.

Pronostic: Ludogorets (Draw no bet) @ 1.44
Ne asteptam ca Ludogorets, echipa care s-a aratat superioara si in precedentele intalniri directe, sa se impuna in aceasta deplasare, desi nu va fi deloc usor. In cazul in care vom avea parte de un egal, miza va fi returnata.

Tags: , , , ,