Pariuri Sportive – Karabukspor vs Besiktas – 28.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 27 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Karabukspor vs Besiktas (27.03.2014) – ora 20:00
Vineri seara de la ora 20:00 va avea loc meciul de deschidere al etapei cu numarul 27 in Turcia Superliga, atunci cand Besiktas va fi gazduita de Karabukspor, echipa iesita total din forma.
Meciul din turul campionatului s-a incheiat fara gol la Istanbul, iar Besiktas a castigat ultima confruntare pe acest teren, scor 3-0 in Septembrie 2012.
KarabuksporBesiktas
Karabukspor, asa cum am spus, este intr-o cadere libera de ceva timp, iar in ultimele cinci meciuri de campionat nu s-a lipit de victorie, avand trei infrangeri, urmate de doua remize. Situatia delicata din ultimele saptamani au scos-o pe formatia gazda oarecum din lupta pentru Europa League, cel putin momentan. Cu 36 de puncte, Karabukspor este a opta in Turcia, insa de la locul 4 la locul 12 echipele se intind pe patru puncte, lupta fiind foarte stransa.Besiktas spera intr-o minune pe final de sezon, si anume ca Fenerbahce sa mai calce de cateva ori stramb si sa rateze titlul, insa va fi foarte greu. Besiktas ocupa locul secund in Turcia la ora actuala, cu 50 de puncte, avand un punct peste Galatasaray si sapte sub Fenerbahce, liderul avand totusi si o restanta de disputat. Golaverajul de 45-24 face ca Besiktas sa aiba a doua defensiva din Superliga.
Pariuri Karabukspor vs Besiktas
Info pariuri sportive:  X2 @ 1.36

  • Ne asteptam ca forma mai buna a oaspetilor si diferenta de valoare dintre cele doua echipe sa isi spuna cuvantul si pe tabela, iar Besiktas sa nu piarda aceasta deplasare.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , ,