Pronostic – Almeria vs Valencia – 27 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 27 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Almeria – Valencia
pronostic almeria valencia la ligaValencia si-a revenit in campionat, dupa ce a izbutit sa se impuna in La Liga la capatul unei serii de trei meciuri fara victorie. Intr-un mod mai degraba neobisnuit, Javi Fuego a fost eroul “liliecilor” in victoria Valenciei cu Villarreal, de saptamana trecuta. Spre deosebire de antrenorul Almeriei, cel mai probabil Juan Antonio Pizzi va ramane fidel formulei castigatoare din etapa precedenta. Pentru Los Che, fiecare joc este important pe acest final de sezon, in conditiile in care oaspetii isi doresc sa se reintoarca in Europa League, sezonul viitor. In prezent, Valencia e la 7 puncte distanta de cea de-a sasea clasata, Real Sociedad.

La gazde, Rodri trebuie sa isi ispaseasca pedeapsa de o etapa de suspendare, ceea ce inseamna ca Almeria va conta in atac pe Jonathan. Sebastian Dubarbier, fost jucator la CFR Cluj, considera ca echipa sa trebuie sa fie la 110% din potential pentru a scoate punct sau puncte din buzunarele Valenciei.

Nelson Artigas Oliveira (accidentat) este celalalt jucator indisponibil al Almeriei.

Echipa de start a Almeriei (asezare in teren 4-2-3-1): Esteban – Dubarbier, Torsiglieri, Trujillo, Rafita – Corona, Verza – Vidal, Azeez, Suso – Zongo.

Diego Alves va lipsi nici mai mult nici mai putin de cinci saptamani, prognozeaza medicii, ca urmare a unei intinderi musculare. Juan Antonio Pizzi il are, de asemenea, indisponibil pe Victor Ruiz din acelasi motiv.

Pablo Piatti si Ricardo Costa sunt incerti pentru Valencia.

Echipa de start a Valenciei (asezare in teren 4-2-3-1): Guaita – Barragan, Mathieu, Vezo, Bernat – Keita, Parejo – Feghouli, Vargas, Fede – Alcacer.

Din punct de vedere statistic, Almeria a terminat in over 2.5 3 din ultimele 4 meciuri disputate in campionat. Valencia nu a reusit sa inscrie in 5 din ultimele 7 deplasari din La Liga.

Cu toate acestea, Valencia este favorita la victorie in aceasta seara, cu o cota de 2.10 in oferta agentiei online BetVictor. Un pariu in over 2.5 va aduce o cota apropiata, 2.05!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO