Pronostic – Real Sociedad vs Real Valladolid – 27 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 27 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Real Sociedad – Real Valladolid
pronostic real sociedad valladolid la ligaIn momentul de fata, Real Valladolid sa retrogradeze pare a fi un pariu inspirat. Desi a remizat impotriva lui Rayo si a trecut de Barcelona in campionat, prestatiile formatiei din Valladolid nu au fost din cele mai incurajatoare in ultima perioada. La fel de adevarat este si faptul ca, din punct de vedere statistic, putini adversari pleaca cu puncte de pe terenul lui Real Sociedad.

Real Sociedad este la capacitate maxima si va miza aproape totul pe arma atacului. Vizitatorii se vor cantona, probabil, in prima jumatate, dar spatiile vor aparea mai devreme sau mai tarziu. Motivul? Bascii stiu prea bine cum sa deschida o aparare fie ea cat de ermetica, debordand de inspiratie in 30-ul advers. In atare conditii, Valladolid vine cu gandul de a obtine un punct, mizand in mare parte a timpului pe contraatacuri rapide si taioase. Personal, nu ii vad inscriind vreun gol pe oaspeti in aceasta seara.

Potrivit statisticilor, Inigo Martinez, de la Real Sociedad, a evoluat pentru echipa sa nici mai mult nici mai putin de 4000 de minute, cu 300 mai mult decat jucase in sezonul precedent. Jose Angel si Esteban Granero vor lipsi din cauza unor probleme de ordin medical, iar despre Daniel Estrada vom afla mai multe odata cu apropierea de ora de desfasurare a partidei.

Real Sociedad (modul de joc 4-2-3-1): Bravo – Martinez, Martinez, Gonzalez, Bella – Bergara, Zurutuza – Vela, Prieto, Griezmann – Agirretxe.

Antrenorul lui Real Valladolid a fost multumit de remiza obtinuta de echipa sa impotriva lui Rayo. Heinz, Victor Perez si Alcatraz sunt cei trei jucatori incerti de la formatia oaspete.

Real Valladolid (modul de joc 4-2-3-1): Jaime – Pena, Mitrovic, Rueda, Valiente – Rubio, Rossi – Jeffren, Gonzalez, Rama – Guerra.

Dupa cum bine puteti intui, Real Sociedad este favorita clara a acestei dispute, la o cota de 1.50 in oferta de pariuri a Bet365. Un eventual rezultat corect de 2-0 primeste o cota de 7.50!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO