Pronostic – Getafe vs Villarreal – 27 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 27 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Getafe – Villarreal
pronostic getafe villarreal la ligaAducerea lui Cosmin Contra pe banca tehnica a lui Getafe pare sa nu aiba efectul scontat de sefii clubului in momentul in care au luat o asemenea decizie. Cu doar 3 puncte in ultimele cinci jocuri de campionat, echipa madrilena se apropie din ce in ce mai tare de Segunda Division. Faptul ca Getafe evolueaza asta seara pe teren propriu e cu dus si intors, avand in vedere ca, statistic, aceasta nu a mai castigat acasa din luna noiembrie a anului trecut.

De cealalta parte, Villarreal nu traverseaza la randul ei o forma prea grozava. Cu toate acestea, reuseste cu oaresce succes sa se mentina in coasta echipelor care se lupta pentru un bilet de Europa League. In prezent, “submarinul galben” se afla pe locul al saptelea in clasamentul din La Liga. Villarreal bifeaza cu aceasta ocazie prima victorie in La Liga de la sfarsitul lunii februarie.

Sergio Escudero si Pablo Sarabia si-au ispasit etapa de suspendare si sunt din nou eligibili. Cosmin Contra, in schimb, nu se poate folosi de internationalul roman Ciprian Marica (suspendat), iar Miguel Angel Moya si Diego Castro intampina probleme medicale.

Echipa probabila a lui Getafe (modul de joc 4-2-3-1): Codina – Escudero, Lopez, Alexis, Valera – Borja, Mosquera – Leon, Lafita, Sammir – Colunga.

La oaspeti lipseste doar Chechu Dorado. In alta ordine de idei, situatia urmatorilor – Sergio Asenjo, Pablo Iniguez si Gabriel Paulista – ramane una incerta pana la startul propriu-zis al intalnirii.

Echipa probabila a lui Villarreal (modul de joc 4-4-2): Asenjo – Mario, Musacchio, Pantic, Jokic – Oliver, Pina, Bruno, Aquino – Perbet, Uche.

Conform statisticilor prezentate pe site-ul agentiei de pariuri online Sportingbet, Getafe nu a reusit sa inscrie in 7 din ultimele 9 meciuri din La Liga. Este posibil ca acest lucru sa se intample si aceasta seara, nu excludem aceasta posibilitate, insa dacar ar fi sa optam pentru un pronostic, acela ar fi over 2.5 @ 2.20.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO