Pariuri Sportive – Letonia vs Bosnia – 07.06.2013

Bilet realizat de bonus in 5 June, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Letonia vs BosniaGrupa G de calificare la Cupa Mondiala 2014 de anul viitor din Brazilia va fi din nou in prim plan vineri de la ora 19:30, odata cu partida dintre Letonia si Bosnia, doua echipe care isi stiu deja in mare parte soarta in aceasta campanie. Dzeko si ai lui sunt mari favoriti la toate casele de pariuri online.

Letonia nu mai are nici o sansa reala de a obtine ceva din aceasta campanie, ocupa la ora actuala locul 5 in clasamentul Grupei G cu numai 4 puncte adunate, la 6 puncte in spatele locului 2 si la 9 in spatele liderului si totodata adversarei din acest duel, Bosnia.
Din cele 5 jocuri de pana acum in calificari, gazdele au jucat doar 2 pe teren propriu, bifand 1 succes cu Liechtenstein, scor 2-0, si o infrangere, scor 1-2 in fata Greciei.

Bosnia de cealalta parte este ca si calificata in mare masura la turneul final de vara viitoare din Brazilia. Oaspetii au acumulat 13 puncte dupa 5 partide si conduc in Grupa G cu un avans de 3 puncte fata de urmatoarea clasata, Grecia, singura pe care nu a invins-o pana acum in cele 5 jocuri.
Dzeko si ai lui au bifat doar 2 deplasari pana la ora actuala in campania curenta, inregistrand un egal in Grecia fara goluri si o victorie cu 1-8 in Liechtenstein.

In tur Bosnia s-a impus pe teren propriu fara nici un fel de emotii, scor 4-1, lucru asteptat sa se intample si vineri in Letonia.

Pronostic: 2 solist @ 1.57
Bosnia e mare favorita inainte de acest meci, avand un lot mult mai valoros si echilibrat. Singura dilema pare a fi la prima vedere scorul final, deoarece oaspetii nu concept sa nu se intoarca cu cele 3 puncte din Letonia.