Pariuri Sportive – Moldova vs Polonia – 07.06.2013

Bilet realizat de bonus in 5 June, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Moldova vs PoloniaPolonia e mare favorita in deplasarea de vineri seara din Republica Moldova, avand o cota de 1.40 in oferta bet365 la ora actuala. Partida face parte din cadrul Grupei H de calificare la Cupa Mondiala, moldovenii avand deja 6 partide bifate, in timp ce polonezii au disputat doar 5 jocuri in campania curenta.

Moldovenii se prezinta la acest meci din postura clara de outsider, lucru si normal daca tinem cont de diferenta enorma de valoare. Dupa 6 partide jucate in acesta calificari, vecinii nostri au bifat 1 victorie, 1 egal si 4 infrangeri, fiind pe locul 5 in clasamentul Grupei H, cu 4 puncte si fara sanse de calificare la baraj.
In cele 3 partide disputate in fata propriilor suporteri, Moldova este fara victorie, avand 1 singur punct castigat, nici un gol marcat si 6 incasate.

Polonia de cealalta parte a baricadei se prezinta la acest meci dupa o victorie destul de grea in fata celor din Liechtenstein, 2-0 dupa ce la pauza a fost doar 0-0. Polonezii ocupa locul 3 in aceasta grupa de calificare, cu 8 puncte dupa 5 jocuri, avand o buna ocazie sa treaca la 1 punct in spatele Angliei, tabara ce ocupa locul 2 care merge la baraj de altfel.
Un singur joc din cele 5 pana acum a fost jucat de polonezi in deplasare, si anume remiza contra liderului Muntenegru.

Cele doua selectionate s-au mai intalnit in aceasta campanie, meciul tur fiind castigat de polonezi cu scorul de 2-0 pe teren propriu.

Pronostic pariuri sportive: Polonia -1.0 Handicap Asiatic @ 1.68
Polonia este obligata sa castige acest joc pentru a se apropia de locul 2 la 1 singur punct, si plus de asta oaspetii sunt net superiori la orice capitol, lucru confirmat de altfel si in partida tur, atunci cand tabela a aratat doar 2-0.