Pariuri Sportive – Levante vs Malaga – 12.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 11 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Levante vs Malaga  (12.01.2014) – ora 22:00
laligaZiua de duminica in fotbalul din Spania Primera Division se va incheia cu un duel foarte echilibrat, intre doua vecine de clasament, si anume Levante si Malaga. Partida va incepe de la ora 22:00, fiind greu de spus cine pleaca cu prima sansa, mai ales ca doar golaverajul le desparte pe cele doua.
Malaga a castigat ultimele trei intalniri directe, scor 1-2 in deplasare, si 3-1 si 1-0 pe propria arena.
LevanteMalaga
Levante a pierdut ultimele doua jocuri de campionat, ajungand la numai patru puncte deasupra zonei de retrogradare. Formatia gazda se afla pe pozitia a 13-a in clasament, cu 20 de puncte si un golaveraj de 17-27, iar dupa 18 etape scurse putem spune ca doar trei formatii din La Liga au un atac mai slab decat cel al lui Levante, lucru destul de ingrijorator.Malaga are doar doua reusite in plus fata de formatia gazda, de altfel golaverajul fiind cel care face diferenta intre cele doua. Cu 20 de puncte si un golaveraj de 19-23, Malaga este a 12-a in Spania, fiind doar o umbra a formatiei din precedentele sezoane. Acum Malaga nu se mai lupta pentru un loc de Europa, fiind mai aproape de zona retrogradarii, decat de locul sase.
Pariuri Levante vs Malaga
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.62

  • Meciul dintre Levante si Malaga este printre cele mai echilibrate ale rundei. Am ales sa jucam pe maxim doua reusite, dat fiind faptul ca ambele tabere stau foarte slab in atac, fiind totodata printre cele mai slabe echipe din La Liga la nivel de ofensiva.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!