Pariuri Sportive – Cagliari vs Juventus – 12.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 11 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Cagliari vs Juventus  (12.01.2014) – ora 16:00
serieaCampioana en-titre din Italia Serie A, Juventus Torino, se va deplasa in ultima etapa turului de campionat pe terenul lui Cagliari, meciul urmand sa aiba loc duminica dupa amiaza de la ora 16:00. La pariuri torinezii sunt mari favoriti.
Juventus a castigat ultimele doua deplasare la Cagliari, scor 1-3 si 0-2, insa a remizat in precedenta intalnire de pe teren propriu, scor 1-1 in luna Mai a anului 2013.
CagliariJuventus
Neinvinsa de sapte meciuri in campionat, formati gazda spera la un rezultat bun si dupa aceasta intalnire. Cagliari nu este usor de depasit, lucru confirma in ultima perioada. In ciuda seriei de meciuri fara infrangere, echipa gazda este in a doua jumatate a clasamentului, pe locul 12 mai precis, cu 21 de puncte. Golaverajul de 18-24 nu poate fi unul de laudat.Cu 16 victorii, un egal si o singura infrangere in acest sezon, Juventus pare de neoprit in lupta pentru titlu, avand un avans de opt puncte fata de locul doi si zece puncte peste pozitia a treia. Vidal, Tevez si compania se lauda cu o forma extraordinara, avand punctaj maxim in ultimele zece etape. Cu 49 de puncte si un golaveraj de 42-11, Juve are cel mai bun atac si cea mai buna aparare din Serie A.
Pariuri Cagliari vs Juventus
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.44

  • Nu incape nici o urma de indoiala vis a vis de formatia superioara si care are prima sansa. Juve domina campionatul, dupa cum am spus, iar in mod normal nu ar trebui sa se incurce la un astfel de meci, cu o formatie din a doua parte a clasamentului.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!