Pariuri Sportive – Stoke vs Liverpool – 12.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 11 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Stoke vs Liverpool  (12.01.2014) – ora 18:10
eplUnul dintre cele mai asteptate si mai interesante meciuri ale etapei cu numarul 21 din Anglia Premier League va avea loc duminica seara de la ora 18:10 pe Britannia Stadium, acolo unde Stoke City o va gazdui pe Liverpool, formatie pe care a invins-o in ultimul meci jucat acasa.
Liverpool s-a impus in tur pe Anfield, scor 1-0, insa in ultimii ani mereu au avut probleme in fata lui Stoke, mai ales in deplasare, unde s-a impus o singura data in precedentele sase dispute.
Stoke CityLiverpool
Stoke City este in momentul de fata printre cele mai solide echipe din Anglia pe teren propriu, avand patru victorii, cinci remize si un singur esec acasa. Formatia gazda vine totusi dupa trei etape fara succes in Premier League, ajungand la 22 de puncte si un golaveraj de 19-30, insa doar sapte din aceste goluri au fost incasate pe propriul teren. Cu astfel de cifre, Stoke este a 12-a in clasament.Pe de alta parte, cormoranii nu isi permit sa nu castige acest meci, dat fiind faptul ca orice pas gresit ar putea fi decisiv si i-ar putea runca din Big Four. Trupa de pe Anfield Road este a patra in momentul de fata, cu 39 de puncte si un golaveraj de 46-23, avand al doilea atac din campionat. Patru puncte au oaspetii in minus fata de podium, si un singur punct peste locul cinci, ocupat de Everton.
Pariuri Stoke vs Liverpool
Info pariuri sportive: Stoke +1.5 HA @ 1.50

  • Stoke este o formatie foarte puternica pe teren propriu, acolo unde a pierdut un singur joc in acest campionat si un dupa zece partide a incasat doar sapte goluri. Ne asteptam la un meci strans, pe care Liverpool sa nu-l castige la doua sau mai multe goluri avans.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!