Pariuri Sportive Leverkusen vs Bayern M. – 05.10.2013

Bilet realizat de bonus in 3 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Leverkusen vs Bayern Munchen (05.10.2013) – ora 19:30
Introducere
Bayer Leverkusen si Bayern Munchen vor fi puse fata in fata in acest weekend, mai precis sambata de la ora 19:30 intr-unul dintre cele mai tari meciuri din Germania. Partida va conta pentru etapa a opta din Bundesliga.
Suprinzator sau nu, Leverkusen a castigat doua dintre cele trei jocuri directe cu Bayern din 2012 pana in prezent, bavarezii impunandu-se o singura data.
Leverkusen
Bayern Munchen
Formatia gazda se lupta din nou la un loc pe podium in acest sezon, la fel ca in stagiunea precedenta. Leverkusen s-a prezentat admirabil pana acum, bifand sase victorii si o singura infrangere in cele sapte etape de campionat. Plus de asta golaverage-ul este incantator, 17-7, Bayer avand a treia ofensiva din campionat dupa Dortmund si Hoffenheim. La pariuri insa gazdele au clar sansa a doua, cu o cota in jur de 5.00.
In schimb Bayern Munchen este vazuta cu prima sansa, iar cea mai buna cota pentru succesul oaspetilor se gaseste in oferta bet365, si anume 1.60 la ora actuala. Kroos si compania se lauda cu cea mai solida defensiva din campionat, cu numai doua goluri incasate. Bayern a adunat 19 puncte din 21 posibile, necunoscand gustul infrangerii, insa datorita golaverage-ului de 14-2 se afla in spatele liderului Dortmund.
Pariuri Leverkusen vs Bayern Munchen
Pronostic pariuri sportive: 2 @ 1.60
  • Bayern Munchen este in momentul de fata cea mai puternica formatie din Europa, lucru confirmat de bavarezi inca din primavara. Ne asteptam ca regina Europei sa repete istoria ultimului meci cu Leverkusen, si anume sa se impuna in deplasare.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!