Pariuri Sportive Monaco vs St. Etienne – 05.10.2013

Bilet realizat de bonus in 3 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Monaco vs St. Etienne (05.10.2013) – ora 18:00
Introducere
Pe langa Marseille – PSG, un alt derby al etapei cu numarul noua din Franta Ligue 1 este acesta dintre AS Monaco si St. Etienne, doua formatii solide ale campionatului francez, insa aflate in situatii total diferite.
In ultimele patru sezoane cele doua echipe s-au intalnit de patru ori. St. Etienne a castigat trei partide, pe cand o alta s-a terminat nedecis.
Monaco
St. Etienne
AS Monaco imparte la ora actuala pozitia de lider in Ligue 1 cu PSG, avand un oarecare avantaj in ceea ce priveste golaverage-ul. Gazdele au adunat 18 puncte dupa opt etape in care nu au cunoscut gustul infrangerii, golaverarage-ul fiind cel mai bun din campionat la ora actuala, si anume 14-4. Falcao si compania pornesc cu prima sansa si la pariuri, avand o cota de 1.53 in oferta celor de la bet365, cea mai buna cota de pe piata acum.
De cealalta parte St. Etienne a inceput foarte bine campionatul, luptandu-se pentru un loc in primele patru. Totusi in ultimele trei etape verzii nu au obtinut decat un singur punct, echipa fiind practic intr-o scadere vizibila de forma. Formatia vizitatoare a picat in urma acestor rezultate pe pozitia a saptea, cu 13 puncte din 24 posibile, insa cu un golaverage pozitiv, de 11-9.
Pariuri Monaco vs St. Etienne
Pronostic pariuri sportive: 1 @ 1.53
  • AS Monaco este fara doar si poate echipa mai valoroasa la ora actuala, echipa care se afla intr-o forma mai buna si totodata echipa mai motivata. St. Etienne traverseaza o perioada grea si nu va avea parte de o deplasare deloc usoara sambata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!