Pariuri Sportive – Leverkusen vs Mechelen – 10.07.2013

Bilet realizat de bonus in 10 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Leverkusen – MechelenBayer Leverkusen va continua seria amicalelor disputate in aceasta vara, miercuri dupa amiaza de la ora 17:00 in fata belgienilor de la Mechelen. Cotele, evident, sunt inclinate in favoarea formatiei din Germania, iar in momentul de fata Leverkusen are o cota de 1.33 pentru un eventual succes.

Nemtii se prezinta la acest joc dupa doua partide de pregatire, insa in fata unor formatii fara prea mari pretentii. Leverkusen a terminat pe 3 in sezonul trecut de Bundesliga, fiind o echipa solida care a invins-o chiar pe campioana Bayern, lucru cu care nu se pot lauda multe formatii din lume la ora actuala.
Revenind la evolutiile din perioada aceasta de pregatire, Bayer a inregistrat 2 victorii, scor 4-1 cu SW Essen si 2-0 cu Bochum.

De cealalta parte, Mechelen, formatie ce evolueaza in Jupiler League, prima liga de fotbal a Belgiei, a avut pana in momentul de fata o perioada de vara impecabila, insa trebuie sa recunoastem ca majoritatea adversarilor au fost formatii de amatori.
Mechelen a inregistrat 6 victorii in tot atatea partide, marcand in total nu mai putin de 40 de goluri si primind unul singur. Acum se da un adevarat test pentru belgieni, in fata unei formatii net superioare.

Cele doua echipe nu s-au mai intalnit pana in momentul de fata nici macar o data, iar Leverkusen are de departe prima sansa.

Pronostic pariuri sportive: Leverkusen -1.0 Handicap Asiatic
Nemtii sunt in mod cert marii favoriti ai acestui joc. Ne asteptam sa vedem o noua victorie din partea acestora, mai ales ca nu au in fata un adversary de aceeasi talie. In caz ca Bayer Leverkusen castiga meciul al o diferenta de fix 1 gol, atunci miza va fi returnata.