Pariuri Sportive – FC Vaslui vs Neftci Baku – 10.07.2013

Bilet realizat de bonus in 10 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

FC Vaslui vs Neftci BakuFC Vaslui va disputa al 4-lea joc de pregatire al acestei veri miercuri dupa amiaza de la ora 17:00, ora Romaniei, in fata azerilor de la Neftci Baku. In mod normal vasluienii nu ar trebui sa aiba probleme in a castiga meciul, insa in precedentele 3 jocuri amicale nu s-au descurcat atat de bine pe cat ne-am fi asteptat.

FC Vaslui, dupa cum spuneam, a bifat 3 partide amicale pana acum de la terminarea campionatului trecut. Galben-verzii au inregistrat o infrangere rusinoasa in fata unei nou-promovate din Ucraina, si anume Sevastopol (0-4), o victorie contra unei echipe de liga a treia din Germania, Karlsruher (1-0) si un egal fara goluri in fata lui V. Novgorod, formatie din prima liga de fotbal a Rusiei.

Pe de alta parte, Neftci Baku este cea mai populara formatie din Azerbaijan in momentul de fata, insa trebuie sa recunoastem ca nu se poate duela de la egal la egal cu FC Vaslui, o echipa superioara in momentul de fata.
Azerii au disptuat 2 amicale vara aceasta, unul castigat contra nemtilor de la Burghausen, scor 3-0, iar altul pierdut cu acelasi scor in fata israelienilor de la M. Haifa.

Cele doua tabere s-au mai intalnit in doua meciuri amicale, ambele in vara lui 2008. Atunci Neftci s-a impus o data cu 2-1, iar FC Vaslui o data cu 2-0.

Pronostic pariuri sportive: Peste 2.0 goluri HA
Am decis sa mergem pe un meci cu minim 2-3 reusite miercuri dupa amiaza. FC Vaslui nu este chiar cea mai buna echipa pe care sa jucam Over, insa in amicale lucrurile stau diferit, echipele incearca diferite tactici, iar relaxarea este la ea acasa. Plus de asta Neftci Baku vine dupa 2 meciuri cu cate 3 goluri.