Pariuri Sportive – Pogon Szczecin vs Lyon – 10.07.2013

Bilet realizat de bonus in 10 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Pogon Szczecin vs LyonO. Lyon va incepe perioada de pregatire din aceasta vara contra polonezilor de la Pogon Szczecin, locul 12 in sezonul trecut in Polonia. Cotele, dupa cum era de asteptat, o da ca favorita pe formatia franceza, iar la ora actuala bet365 ofera o cota de 1.73 pentru victoria lui OL.

Pogon Szczecin, dupa cum am spus, a terminat pe pozitia a 12-a in sezonul trecut de Ekstraklasa (prima liga de fotbal a Poloniei). Formatia poloneza a disputat deja 3 partide amicale vara aceasta, iar acest lucru poate fi considerat mai mult sau mai putin un avantaj inainte de acest duel.
Interesant este insa ca polonezii nu au pierdut nici un joc, castigand unul dintre ele cu 3-1, si remizand alte doua, 0-0 si 1-1.

Lyon in schimb nu are nevoie de prea multe prezentari. Francezii au avut un final de campionat in Ligue 1 extrem de tensionat, fiind in scadere de forma in ultimele 10 etape. Totusi OL a terminat campionatul pe podium, pe locul 3, si va evolua in Champions League anul acesta.
Tinand cont de cifrele francezilor din sezonul trecut, putem spune ca Lyon este o formatie de Over, iar in cele 38 de meciuri din Ligue ale ei s-au marcat in total 99 de goluri.

Pronostic pariuri sportive: Peste 2.5 goluri @ 1.70
Dupa cum am spus, Lyon este o formatie de Over, mai ales cand vine vorba de meciuri amicale. Pogon Szczecin nu este nici ea prea departe, avand in vedere ca pana acum in amicale s-au marcat in medie 2 goluri pe meci.