Pariuri Sportive – Lille vs Rennes – 24.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 23 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Lille vs Rennes  (24.01.2014) – ora 21:30
ligue1Prima partida a etapei cu numarul 22 din Franta Ligue 1 va avea loc pe terenul revelatiei din acest sezon, Lille, acolo unde se va deplasa Rennes, una dintre ultimele sase clasate la ora actuala. Gazdele au clar prima sansa, lucru firesc de altfel, tinand cont de diferenta dintre cele doua echipe.
Meciul tur nu a fost chiar cel mai spectaculos, terminandu-se nedecis si fara gol marcat pe terenul lui Rennes.
LilleRennes
Lille a disputat patru meciuri in acest an. Cele doua din campionat au fost pierdute, echipa gazda iesind practic din lupta pentru titlu, castigandu-le insa pe celelalte doua din cupa. Lille lupta sa se mentina pe locul trei in Ligue 1 si sa prinda astfel ultima pozitie ce asigura prezenta in Champions League. Gazdele au 40 de puncte si un golaveraj de 23-12, dispunand de cea mai solida defensiva, marea problema ramanand atacul.Rennes de partea cealalta a baricadei nu s-a mai ridicat la nivelul din anii precedenti, cand de multe ori avea chiar un cuvant greu de spus in lupta din prima jumatate a clasamentului. Oaspetii sunt in cadere libera, fara victorie in ultimele cinci runde. Cu 23 de puncte si un golaveraj negativ de 22-24, Rennes este pe locul 15 in Franta, avand doar sase puncte peste linia de plutire. Formatia vizitatoare a castigat doar doua din cele zece deplasari.
Pariuri Lille vs Rennes
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.53

  • In ciuda inceputului ezitant de an 2014, Lille este clar o forta in Franta, dovada stand si cifrele echipei din acest sezon. Ne asteptam la o victorie a gazdelor, mai ales ca intalnesc una din formatiile iesite din forma ale campionatului francez.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , , ,