Pariuri Sportive – Liverpool vs QPR – 19.05.2013

Bilet realizat de bonus in 17 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Liverpool vs QPRMeciul de duminica de pe Anfield Road dintre Liverpool si QPR va ramane cu siguranta in istoria clubului din Liverpool pentru totdeauna, iar acest lucru se datoreaza faptului ca Jamie Carragher, unul din cei mai mari jucatori din istoria echipei, va evolua pentru ultima data in tricoul cormoranilor.

Liverpool nu a avut nici in acest an un sezon prea reusit, insa progresele au fost vizibile. Cu 58 de puncte si un golaverage de 70 la 43, Liverpool ocupa locul 7, iar de laudat este faptul ca are cea mai puternica ofensiva in deplasare, iar in ultimii 20 de ani doar 2 echipe au reusit sa inscrie mai mult de 38 de goluri pe teren strain intr-un sezon de Premier League.
Totusi cormoranii vor evolua duminica acasa, acolo unde nu au inregistrat decat 8 victorii in 18 partide.

QPR nu se poate lauda cu mare lucru dupa un campionat esuat din toate punctele de vedere. In ciuda investitiilor masive din ultimii ani facute la echipa londoneza, aceasta este ultima clasata in Premier League si va evolua din sezonul viitor in Championship.
Intr-un clasament al meciurilor disputate pe teren strain QPR este de asemenea printre cele mai slabe formatii, cu numai 11 puncte castigate in 18 deplasari.

Partida tur a fost castigata de Liverpool fara nici un fel de emotii cu scorul de 0-3 in deplasare, scor stabilit inca dupa 28 de minute de joc.

Pronostic pariuri sportive: Liverpool -1.5, -2.0 Handicap Asiatic @ 1.85
Meciul de retragere al lui Jamie Carragher este asteptat sa fie unul de tinut minte, asa ca mai mult ca sigur cormoranii vor da totul sa se impuna, mai ales ca intalnesc cea mai slaba echipa a campionatului. In caz ca Liverpool castiga la fix 2 goluri, atunci jumatate din miza va fi returnata, iar cealalta va fi castigatoare.