Pariuri Sportive – Tottenham vs Sunderland – 19.05.2013

Bilet realizat de bonus in 17 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Tottenham vs SunderlandTottenham va incerca in ultima etapa a campionatului, si anume duminica de la ora 18:00 pe White Hart Lane, sa forteze urcarea pe locul 4, insa acest lucru nu depinde doar de ea ci si de rezultatele lui Arsenal si Chelsea. Adversara londoenzilor in acest joc va fi Sunderland, echipa salvata matematic de la retrogradare.

Tottenham se afla in fata unuia dintre cele mai importante partide din acest sezon de Premier League. Bale si compania au 3 victorii si 2 remize in ultimele 5 etape, ocupand astfel pozitia a 5-a cu 69 de puncte si un golaverage impresionant de 65 la 46, la 1 punct in spatele lui Arsenal si la 3 in spatele lui Chelsea.
Cand vine vorba de meciurile jucate pe teren propriu, Spurs este a 6-a in Anglia cu 35 de puncte castigate dupa 18 partide.

Sunderland nu a avut deloc un sezon reusit, fiind foarte aproape de retrogradare, insa cu greu a reusit sa se salveze. Pisicile negre ocupa locul 17 la ora actuala, primul de deasupra liniei de plutire, cu 39 de puncte si un avans de 4 puncte peste Wigan, prima echipa de pe locurile retrogradabile.
Formatia vizitatoare are 1 victorie si 4 infrangeri in precedentele 5 deplasari, neputand sa se laude cu performantele de pe teren strain in acest sezon.

Din 2011 pana la ora actuala cele doua formatii au fost puse fata in fata de 4 ori. Tottenham a bifat 3 victorii, in timp ce un alt joc s-a incheiat fara gol marcat.

Pronostic pariuri sportive: Tottenham -1.5 Handicap Asiatic @ 1.75
Tottenham este clar echipa mai buna si mai in forma in acest duel, plus ca va avea avantajul terenului propriu. Mai mult decat atat in tabara gazda exista motivatia pentru a prinde locul 4, in timp ce pentru Sunderland nu are nici o miza acest joc.