Pariuri Sportive Lyon vs Real Sociedad – 20.08.2013

Bilet realizat de bonus in 20 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Lyon vs Real Sociedad (20.08.2013) – ora 21:45
Introducere
Poate unul dintre cele mai interesante dueluri din play-off-ul Champions League este acesta dintre Lyon si Real Sociedad. Cotele sunt echilibrate, la fel cum se anunta si partida, insa francezii au un oarecare avantaj la pariuri. Spre exemplu bet365 ofera o cota de 2.04 in acest moment pentru un succes al gazdelor.
Cele doua tabere s-au duelar intr-un amical si vara trecuta, atunci cand au incheiat la egalitate, scor 1-1.
Lyon
Real Sociedad
Lyon vrea sa faca uitat cat de repede posibil sezonul precedent, in special finalul. Francezii au inceput ca din tun noua stagiune, castigand toate cele patru partide oficiale de pana acum, doua in Champions League si doua in Franta Ligue 1. Nici in amicale nu au cunoscut gustul infrangerii cei de la OL, remizand chiar cu Real Madrid (2-2), dupa ce a condus cu 2-0 pe tabela de marcaj.
Pe de alta parte, Real Sociedad este slabita fata de sezonul trecut, insa acest lucru nu i-a impiedicat pe basci sa isi treaca in cont trei puncte in prima runda de La Liga. In cinci partide de pregatire Sociedad a izbutit sa isi treaca in cont doua victorii, un egal si nu mai putin de doua infrangeri, in fata unor formatii inferioare la prima vedere (3-4 vs Southampton, 0-2 vs Sporting).
Pariuri Lyon vs Real Sociedad
Pronostic pariuri sportive: Peste 1.5 goluri @ 1.42
  • Tinand cont ca se intalnesc doua formatii care marcheaza destul de mult, iar despre spanioli putem spune ca incaseaza si destul de mult in ultima vreme, atunci ne putem astepta la un duel cu minim doua goluri.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!