Pariuri Sportive Plzen vs Maribor – 20.08.2013

Bilet realizat de bonus in 20 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Plzen vs Maribor (20.08.2013) – ora 21:45
Introducere
Unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri de marti in Uefa Champions League le va pune fata in fata pe Plzen si Maribor incepand cu ora obisnuita, 21:45. Cotele sunt de partea cehilor, acestia fiind cotati la bet365 cu 1.40, desi ambele tabere se afla intr-o forma de invidiat.
Plzen
Maribor
Plzen a disputat nu mai putin de 10 meciuri oficiale in acest sezon. Dupa ce a pierdut Super Cupa Cehiei au urmat 8 victorii consecutive in campionat si Champions League, ca mai apoi, in ultima partida de campionat gazdele sa termine la egalitate, scor 0-0 acasa in derby-ul cu Sparta Praga. Punctul forte este fara doar si poate ofensiva, insa si apararea se ridica cel putin la acelasi nivel.
Maribor pe de alta parte a disputat de asemenea 10 partide oficiale de la startul sezonului, necunscand inca gustul infrangerii. Slovacii au inregistrat nu mai putin de sapte victorii si trei remize, castigand si primul trofeu din acest sezon, mai exact Super Cupa Slovaciei. Ca si in cazul cehilor, oaspetii se bazeaza in special pe ofensiva, insa si linia defensiva este una de laudat la ora actuala.
Pariuri Plzen vs Maribor
Pronostic pariuri sportive: Peste 2.5 goluri @ 1.62
  • Am ales sa mergem pe un meci cu minim 3 goluri in aceasta seara intre Plzen si Maribor. Ambele tabere marcheaza foarte mult, meci de mec, iar acest lucru ne face sa credem ca vom avea parte de un duel generos in reusite.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!