Pariuri Sportive – Lyon vs Rennes – 26.05.2013

Bilet realizat de bonus in 23 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Lyon vs RennesLyon si Rennes se vor intalni in ultima etapa din campionatul Frantei, duminica seara de la ora 22:00, meci cu miza doar pentru echipa gazda care are inca emotii in clasarea pe podium si in acelasi timp pe ultimul loc ce duce in Champions League. Rennes nu mai are insa nici o motivatie in ultima etapa.

Echipa gazda a avut un retur modest, pierzand clar lupta cu Marseille pentru locul secund in Ligue 1. Lyon ocupa acum pozitia a 3-a cu 64 de puncte si un golaverage de 59 la 38, fara sanse de a mai urca in clasament, insa la 2 puncte peste urmatoarea clasata, astfel ca emotiile inca exista pana in ultimul minut.
Acasa Lyon a inregistrat pana acum in campionat 10 victorii, 4 remize si 4 infrangeri, fiind doar a 7-a la acest capitol in Franta.

Pe de alta parte, Rennes s-a tinut bine peste 20 de etape in zona locurilor de Europa, insa in a doua jumatate a returului oaspetii au cazut in gol. Acestia au ajuns sa ocupe acum doar locul 11 cu 46 de puncte, avand sanse minime sa mai urce in clasament. Golaverage-ul este de 48:57 inainte de ultima runda.
Cand vine vorba de deplasari Rennes a strans 23 de puncte dupa 18 partide, fiind in primele 8 echipe din Franta la acest capitol.

Ultimele 5 jocuri directe dintre cele doua echipe au oferit in medie fix 2 goluri pe meci. O data s-a impus Lyon, o data Rennes, iar alte 3 dueluri s-au terminat mereu cu scorul de 1-1.

Pronostic pariuri sportive: Lyon -1.0 Handicap Asiatic @ 1.52
Lyon, desi nu a mai impresionat in retur, este obligata sa castige acest joc pentru a fi sigura de locul 3 care duce in Champions League. Rennes nu mai are pentru ce sa lupte, iar acest lucru se va vedea cel mai probabil si pe tabela de marcaj.