Pariuri Sportive – Marseille vs Reims – 26.05.2013

Bilet realizat de bonus in 23 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Marseille vs ReimsUn alt meci fara miza din Franta Ligue 1, etapa 38, va avea loc pe terenul lui Marseille, acolo unde se va deplasa Reims, formatie salvata matematic de la retrogradare. Cotele sunt foarte dezechilibrate, gazdele pornind cu prima sansa la toate casele de pariuri online.

Marseille a avut un retur impresionant pastrand sanse matematic la titlu pana in urma cu 2-3 etape. OM ocupa onorabilul loc 2 cu 70 de puncte, depasind-o clar pe Lyon in lupta pentru locul secund, asta datorita parcursului din retur. Golaveraeg-ul echipei este de 42:36, ofensiva fiind problema principala a gazdelor.
Formatia gazda s-a prezentat admirabil acasa in acest sezon, castigand 39 de puncte din 54 posibile.

Oaspetii in schimb au avut un sezon acceptabil pentru pretentiile echipei, atingandu-si obiectivul, si anume ramanerea in prima liga. Reims este a 14-a la ora actuala in clasament, loc pe care cel mai probabil il va ocupa si la final. Forma de moment a gazdelor este data de 1 victorie, 2 remize si 2 infrangeri in ultimele 5 runde.
Pe teren strain Reims a avut viata grea in 18 partide, castigand doar 2 dintre acestea.

Marseille si Reims s-au intalnit o singura data in Ligue 1, si anume in turul campionatului cand OM s-a impus cu 0-1 in deplasare.

Pronostic pariuri sportive: Sub 3.0 goluri Handicap Asiatic @ 1.50
Marseille a fost de departe o echipa de Under in acest sezon. In tur am avut o partida cu un singur gol reusit. Plus de asta media golurilor pe meci in ultimele 5 partide de fiecare parte este mai mic de 3, ceea ce ne face sa ne asteptam la acelasi lucru si duminica intr-un meci fara miza.