Pariuri Sportive – Toulouse vs Montpellier – 26.05.2013

Bilet realizat de bonus in 23 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Toulouse vs MontpellierDuminica de la ora 22:00, atunci cand vor avea loc toate meciurile din ultima etapa a Ligue 1, Toulouse va primi vizita lui Montpellier intr-un meci fara nici o incarcatura, ambele echipe cunoscandu-si in mare parte zona clasamentului pe care vor termina.

Toulouse se prezinta la acest meci din postura echipei gazda cu 7 puncte castigate in ultimele 5 etape de campionat. Dupa 37 de runde scurse, Toulouse ocupa locul 10 cu un total de 48 de puncte, neavand nici o sansa matematica sa termine mai sus de acest loc.
Gazdele sunt doar pe locul 16 intr-un clasament al meciurilor de acasa, cu 25 de puncte castigate in urma a 18 partide.

Montpellier pe de alta parte se prezinta la acest meci din postura unei echipe care a dezamagit foarte multa lume in acest sezon, asta dupa ce sezonul trecut castigase campionatul. Oaspetii ocupa doar locul 8 cu 52 de puncte, avand o oarecare sansa sa mai urce in clasament un loc in cazul unui rezultat bun duminica.
Cand vine vorba de deplasari Montpellier este a 17-a in Ligue 1, cu numai 14 puncte stranse si 5 infrangeri in ultimele 5 meciuri.

Adversarele din acest joc au remizat in partida tur, scor 1-1, iar Toulouse este fara victorie contra lui Montpellier de peste 9 ani de zile.

Pronostic pariuri sportive: Montpellier +0.5, +1.0 Handicap Asiatic @ 1.48
Montpellier nu se descurca deloc bine in deplasare, insa Toulouse nu mai are pentru ce lupta in ultima etapa si ne asteptam la un meci strans. Daca oaspetii vor pierde acest meci la un gol diferenta, doar jumatate din miza va fi pierduta.