Pariuri Sportive Malmo – Swansea – 08.08.2013

Bilet realizat de bonus in 7 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Malmo – SwanseaUn meci extrem de interesant va avea loc joi seara de la ora 20:45 in Europa League, meci ce le va pune fata in fata pe Malmo si Swansea. Interesul ramane crescut pentru acest joc in ciuda faptului ca se stie in mare masura echipa ce va merge mai departe, Swansea impunandu-se in meciul tur cu scorul de 4-0 pe propria arena.

Malmo s-a prezentat mult sub asteptari la disputa de saptamana trecuta, putini asteptandu-se probabil la o astfel de umilinta pentru suedezi. Echipa gazda a incasat 7 goluri in ultimele 3 partide oficiale. Cel mai probabil, la fel ca la meciul tur, tehnicianul de pe banca lui Malmo va trimite in teren o formula de 4-4-2 clasic, cu Rantie si Eriksson varfuri impinse, la fel ca la meciul din Tara Galilor.

De cealalta parte a baricadei, Swansea se prezinta in forma maxima la acest joc, cu cinci victorii in ultimele cinci meciuri jucate, fara sa primeasca gol. Ce-i drept patru dintre ele au fost amicale, in fata unor formatii net inferioare din toate punctele de vedere, insa aceste rezultate sunt importante pentru moralul si ritmul echipei. Galezii sunt cu un picior si jumatate in play-off-ul competitiei, fiind greu de crezut ca Malmo va castiga la 5 goluri diferenta acest duel.

Pronostic pariuri sportive: Swansea (Draw no bet) @ 1.44
Desi nu este cea mai mare cota posibila de la acest meci, mergem pe o victorie a galezilor cu returnare de miza in caz de egalitate. Michu si compania sunt superiori la majoritatea capitolelor, insa ramane de vazut daca aceasta superioritate va fi reflectata din nou pe tabela de marcaj.