Pariuri Sportive Vitesse – Petrolul – 08.08.2013

Bilet realizat de bonus in 7 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Vitesse – PetrolulPetrolul Ploiesti merge in Olanda pentru a realiza o surpriza, daca poate fi numita asa, si anume sa o elimine pe mult mai bine cotata Vitesse. Dupa 1-1 in meciul tur ploiestenii au tot dreptul sa spere, putand castiga partida de saptamana trecuta intr-o maniera clara la cate ocazii au irosit.

Vitesse incepe usor-usor sa isi intre in ritm, iar acest lucru se vede in rezultatele echipei. Dupa 1-1 la Ploiesti in urma cu o saptamana, olandezii si-au inceput aventura si in noul sezon de Eredivisie, cu o victorie, scor 3-1 contra lui Heracles pe teren propriu. Meciul a fost foarte activ de ambele parti, Vitesse avand in total 21 de suturi la poarta adversar si o posesie de 59%. Ramane de vazut daca Petrolul va face fata unei astfel de formatii chiar in deplasare.

Lupii galbeni au inceput noul sezon fara sa cunoasca gustul infrangerii in meciurile oficiale. Acest lucru ne aduce aminte de returul stagiunii precedenta, cand Petrolul a terminat neinvinsa. Elevii lui Cosmin Contra s-au jucat cu ocaziile la meciul tur, avand in total 19 suturi la poarta, iar acest lucru s-ar putea sa-i coste scump. De aceasta data Grozav si colegii sai sunt obligati sa marcheze pentru a spera intr-o calificare.

Pronostic pariuri sportive: Peste 2.0 goluri Handicap Asiatic
Tinand cont in primul rand de forta ofensiva a celor doua tabere, dar si de faptul ca Petrolul este obligate sa iasa la joc si sa inscrie cel putin o data pentru a spera la calificare, ne asteptam la un meci cu minim 2-3 goluri joi seara in Olanda