Pariuri Sportive Manchester vs Crystal P. – 14.09.2013

Bilet realizat de bonus in 11 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Manchester United vs Crystal Palace (14.09.2013) – oraΒ 14:45
Introducere
Primul meci de sambata in Premier League, si totodata meciul de deschidere al etapei cu numarul patru, va avea loc pe Old Trafford, acolo unde Manchester United, campioana en-titre din Anglia, va primi vizita unei nou-promovate, Crystal Palace.
Ultima intalnire directa a avut loc in 2011 in Cupa Ligii Angliei, atunci cand Crystal Palace a realizat o mare surpriza, eliminand-o pe United.
Manchester United
Crystal Palace
Elevii lui David Moyes nu au chiar cel mai bun inceput de campionat, iar dupa primele trei runde scurse au adunat doar patru puncte. Plus de asta, Giggs si compania vin si dupa o infrangere demoralizatoare, scor 1-0 pe Anfield Road in fata rivalei de o viata, Liverpool. Ce-i drept inca din amicalele verii se cunostea o oarecare scadere in ritmul echipei. La ora actuala United ocupa doar locul sapte, cu patru puncte si un golaverage de 4-2 in Premier League.
Crystal Palace pe de alta parte nu are un inceput tocmai rau de campionat pentru o nou-promovata. Formatia vizitatoare a bifat o victorie si doua infrangeri in primele trei etape, iar cu trei puncte si un golaverage de 4-4 oaspetii supravietuiesc deocamdata deasupra liniei de plutire, pe locul 14. Trebuie amintit si faptul ca cei de la Crystal Palace au fost deja eliminati din Cupa Ligii dupa infrangerea de pe terenul lui Bristol City, scor 2-1 in urma cu aproape trei saptamani.
Pariuri Manchester United vs Crystal Palace
Pronostic pariuri sportive: Man United -1.5 Handicap Asiatic @ 1.65
  • Ne asteptam ca pauza internationala sa fi prins bine echipei gazda, iar United sa isi intre usor usor in ritm, mai ales ca deja a pierdut contactul cu locurile fruntase si nu isi mai permite pasi gresiti.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci.Β Inregistrare!