Pariuri Sportive – Marseille vs Lyon – 04.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 3 May, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Marseille vs Lyon (03.05.2014) – ora 23:00
ligue1Derby-ul celei de-a 36-a etape din Franta Ligue 1 va avea loc in aceasta duminica de la ora 22:00, atunci cand Marseille si Lyon vor fi puse fata in fata, gazdele avand neaparat nevoie de victorie pentru a mai spera la locul cinci.
In tur cele doua echipe au remizat, scor 2-2, iar de atunci a mai avut loc o partida, in Cupa Ligii, acolo unde Lyon s-a impus cu 2-1 pe propriul teren.
Marseille Lyon
Fara infrangere in ultimele cinci etape, dar nici cu evolutii excelente, Marseille spera intr-un succes care sa o apropie de locul cinci, ultimul ce duce in Europa League. OM este a sasea momentan cu 53 de puncte si un golaveraj de 47-37, destul de modest pentru pretentiile unei vice-campioane. Gazdele au castigat doar opt din cele 17 partide disputate pe teren propriu in acest sezon. Lyon de cealalta parte a baricadei vine dupa trei victorii si doua remize in ultimele cinci deplasari din Ligue 1, traversand o perioada buna. Echipa a ajuns pe locul cinci dupa ce in tur se zbatea in a doua jumatate a clasamentului. OL are 58 de puncte si un golaveraj de 53-39, iar o victorie duminica seara i-ar asigura din punct de vedere matematic prezenta in sezonul viitorul de UEL.
Pariuri Marseille vs Lyon 
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.80

  • Ne asteptam la un meci strans intre doua vecine de clasament, cele doua echipe nefiind tocmai la un nivel foarte bun din punct de vedere ofensiv, cel putin echipa gazda.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,