Pariuri Sportive – FC Brasov vs Dinamo – 03.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 3 May, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

FC Brasov vs Dinamo (03.05.2014) – ora 21:30
liga1Astazi cu incepere de la ora 21:30 FC Brasov o va gazdui pe Dinamo Bucuresti intr-un meci din cadrul etapei 30 in Romania Liga 1, meci ce va pune capat zilei de fotbal in prima liga de la noi.
Partida tur s-a incheiat cu victoria cainilor rosii in Stefan cel Mare, scor 2-1, insa pe terenul lui FC Brasov nu s-au mai impus din 2009.
FC Brasov Dinamo
Cu trei victorii in ultimele trei meciuri acasa, FC Brasov a ajuns la un total de 30 de puncte si un golaveraj de 28-38, insa chiar si asa este sub linia de plutire. O victorie diseara i-ar scoate insa pe elevii lui Talnar deasupra zonei de retrogradare, dar nu va fi o misiune usoara ce-i drept. Brasovenii au trei suspendati, pe Marius Constantin, Straut si Madeira. In schimb Dinamo nu are nici o absenta in lot, cu exceptia lui Grecu, accidentat. Stoican si elevii sai au castigat toate punctele in ultimele patru etape, asigurandu-si in proportie destul de mare locul patru de Europa League. Cainii rosii nu au excelat in deplasarile din acest sezon, insa in ultima vreme lucrurile merg impresionant si la acest capitol.
Pariuri FC Brasov vs Dinamo 
Info pariuri sportive: X2 @ 1.55

  • La cum arata Dinamo in ultima vreme ne asteptam sa nu piarda acest duel de la Brasov, fiind practic cea mai in forma echipa din Liga 1. Brasovenii au insa mare nevoie de puncte si nu ar fi o surpriza sa scoata ceva din aecst joc.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,