Pariuri Sportive – Osasuna vs Celta Vigo – 03.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 3 May, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Osasuna vs Celta Vigo (03.05.2014) – ora 21:00
laligaOsasuna si Celta Vigo vor fi adversare in cea de-a 36-a etapa din Spania Primera Division, mai precis astazi de la ora 21:00, gazdele avand prima sansa la pariuri, insa balanta este destul de echilibrata.
Meciul tur s-a incheiat nedecis, scor 1-1, pe cand Osasuna a castigat ultima partida directa cu Celta pe acest teren, 1-0 in Februarie 2013.
Osasuna Celta Vigo
Osasuna vine dupa infrangerea de etapa trecuta, scor 0-4 pe Santiago Benabeu, luand sfarsit astfel seria fara infrangere a gazdelor. Acestia se afla acum pe locul 16 cu 35 de puncte si un golaveraj slab de 29-59, avand cea mai slaba ofensiva dupa cea a lui Elche. Osasuna are doar doua puncte peste linia de plutire si este inca departe de salvare, lupta fiind foarte incinsa in subsolul clasamentului. Pe de alta parte Celta Vigo este salvata din punct de vedere matematic, avand in acest moment 43 de puncte, cu zece peste zona rosie. Echipa vizitatoare se afla la mijlocul clasamentului, pe pozitia a zecea, fara un obiectiv important in ultimele trei etape, astfel ca ne asteptam sa apara deja o oarecare relaxare si lipsa de motivatie in conditiile actuale. Golaverajul echipei este de 44-52.
Pariuri Osasuna vs Celta Vigo 
Info pariuri sportive: Osasuna (Draw no bet) @ 1.42

  • Osasuna nu se afla intr-o perioada tocmai rea, plus ca este echipa motivata si cu nevoie de puncte in acest duel, astfel ca ne asteptam la un rezultat pozitiv pentru ei. In caz de egal miza va fi rambursata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,