Pariuri Sportive – Millwall vs Leicester – 01.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 31 December, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Millwall vs Leicester (01.01.2014) – ora 17:00
Millwall si Leicester City vor fi puse fata in fata miercuri de la ora 17:00 in cadrul etapei cu numarul 24 din Championship, prima etapa a returului de campionat. La pariuri cotele sunt foarte echilibrate, usor de partea oaspetilor dupa cum era de asteptat.
Meciul tur a fost castigat de Leicester City pe propria arena fara nici un fel de emotie, scor 3-0 pe data de 30 Noiembrie.
MillwallLeicester
Millwall este intr-o scadere vizibila de forma, dovada ca in ultimele patru etape de campionat a bifat un egal si trei esecuri. Formatia gazda are ca obiectiv mentinerea in Championship, fiind la trei puncte peste linia de plutire in acest moment. Millwall are 22 de puncte si un golaveraj de 25-46, cea mai mare problema a echipei fiind apararea, cu o medie de fix doua goluri incasate pe meci pana acum.Leicester City se lauda cu o forma de moment foarte buna, venind dupa trei succese la rand in campionat, rezultate care au facut ca echipa oaspete sa urce pe fotoliul de lider. Oaspetii au ajuns la 48 de puncte, cu patru peste locurile doi si trei, urmand sa ramana in fruntea clasamentului indiferent de rezultatele acestei runde. Golaverajul de 39-25 este unul de laudat.
Pariuri Millwall vs Leicester
Info pariuri sportive: Leicester (DNB) @ 1.40

  • Ne asteptam la o victorie a oaspetilor, acestia fiind cei mai puternici din campionat, cel putin daca ne uitam peste cifre. Millwall este intr-o forma slaba si e greu de crezut ca va reusi ceva notabil. In caz de egal, miza va fi returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!